PUBLICITAT

Sergio Moreno s'allunya del FC Andorra per l'Hellín

  • L'equip tricolor també tempteja Ayala, però el jugador encara s'ha de reunir amb el Pidasa
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra començarà la pretemporada dimarts vinent amb una extensa plantilla en la qual l'equip dirigit per Richard Imbernón pensa en altres dues incorporacions. Es tracta de Sergio Moreno i Josep Manel Ayala, dos jugadors internacionals però que encara han d'aclarir el seu futur. El cas més complicat és el de Sergio Moreno, el qual ha fitxat per l'Hellín Deportivo, de Tercera Divisió, tot i que està esperant una última reunió per concretar si es queda a la localitat albacetenya o agafa les maletes cap a Andorra.

Moreno, després de ser la campanya passada al Gimnástico d'Alcázar (Ciudad Real), també de Tercera Divisió, ara és a Hellín, on aquesta setmana es reunirà amb el director tècnic del club castellà per concretar si s'hi queda. Amb tot, Moreno és clar amb les seves intencions: "En realitat estic més prop de l'Hellín que de l'Andorra, però sé de l'interès d'Imbernón i si aquí no confien en mi, marxaré cap a Andorra", va manifestar ahir l'internacional.

Pel que fa al tema d'Ayala, el tècnic de l'Andorra ha mostrat la seva preferència pel migcampista, però el jugador encara s'ha de reunir amb el Pidasa Santa Coloma per concretar si surt o continua a l'entitat colomenca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT