PUBLICITAT

El CER reapareix per als Vinyes a Montmeló

  • L'objectiu és ser entre els millors en una cursa sempre accidentada
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
El Seat León de Joan i Amàlia Vinyes tornarà a volar pel circuit de Catalunya Foto: FOTO ESPORT

Amàlia i Joan Vinyes tornen a compartir el backet del Seat Leon. Serà demà i diumenge al circuit de Catalunya, on es disputarà el cinquè míting del calendari 2012 de la Copa d'Espanya de Resistència (CER).

L'objectiu dels germans Vinyes és estar entre els millors en una carrera en la qual els vehicles de les classes 1 i 2 comparteixen la graella de sortida i on aquesta fase inicial acostuma a ser accidentada. La sortida és, sense cap dubte, el moment crític del cap de setmana.

Amàlia es mostra confiada i convençuda que pot estar entre els millors del CER, però avisa: «Els meus records en aquestes condicions són ben diferents, des de guanyar la carrera fins a haver d'abandonar al primer revolt».

Durant la jornada d'avui es correran diverses sèries d'entrenaments lliures. La mànega d'oficials es disputarà demà a partir de les 10.10h, 20 minuts per a cada pilot. Per formar la graella de sortida, s'establirà una classificació amb els temps dels dos pilots d'un mateix equip sumats.

La diferència més important és que a partir de les 15.00h del mateix dissabte s'iniciarà la carrera, en aquest cas única, de 2 hores més una volta de durada. La classificació de la primera hora de competició atorga, en la classificació provisional, els punts del que es considera primera carrera del míting.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT