PUBLICITAT

Bercianos torna al Català amb Adrià Aragó de copilot

EL PERIÒDIC
TARRAGONA

Àlex Bercianos i el seu copilot Adrià Aragó (Citroën C2 R2 Max) tindran per fi la possibilitat de demostrar les seves prestacions en competició, després d'alguns intents fallits aquesta temporada. Estaran entre els equips que demà disputaran el III Ral·li ciutat de Valls, prova vàlida per al Campionat de Catalunya de l'especialitat. El pilot de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) acudeix a la cita, organitzada per l'Escuderia Costa Daurada, amb l'ànim de protagonitzar una bona actuació.

El pilot s'enfronta a la tercera prova d'aquesta temporada i les sensacions al volant han anat evolucionant bé. «Com a novetat a Valls vull esmentar que sortiré a competir amb Adrià, el copi amb el qual vaig compartir la meva trajectòria inicial al món de la competició», va dir l'andorrà. «Em trobo més segur i amb més confiança. Millorar el ritme, és a dir, estar més a prop dels pilots que em van superar a l'Empordà, és un dels nostres objectius», hi va afegir.

El ral·li s'iniciarà a les 12.00h de demà al podi situat al Passeig de l'Estació de Tarragona. El final està previst a partir de les 20.19h del vespre al mateix lloc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT