PUBLICITAT

25 candidatures pel Programa Innovadors

  • La cerimònia de clausura  se celebrarà el dia 15 de novembre vinent al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, amb la presentació pública dels projectes seleccionats pel comitè tècnic d’avaluació
04102012_innovadors
Imatge d'arxiu de la presentació de la nova orientació del Programa Innovadors. Foto: ANA
La sisena edició del Programa Innovadors, organitzat per Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI), ha rebut un total de 25 candidatures oficials, pràcticament la mateixa quantitat que l’edició anterior celebrada el 2010 (26). En total, l’ADI ha atès 58 emprenedors interessats a participar en el programa, dels quals 25 han dipositat formalment el pla d’empresa.
La dotació econòmica destinada a finançament directe dels projectes és de 50.000 euros, que s’atorgaran entre els projectes amb més potencial, a criteri dels professors experts de les escoles de negoci HEC Paris i ESADE, i dels membres del jurat, que inclouen dos empresaris del país.

Andorra Desenvolupament i Inversió ha valorat positivament, a través d'un comunicat, la participació en aquesta sisena edició, en especial, després de l’adopció d’una nova orientació del concurs amb l’objectiu de donar més prioritat a l’acompanyament tutelat dels emprenedors i empresaris en l’inici de les activitats de l’empresa.

El programa de suport comprenia l’assessorament tècnic de l’ADI, l’assignació de tutors i la formació Venture Academy, en la qual van participar dotze emprenedors durant la seva quarta edició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT