PUBLICITAT

Suñé creu que cal potenciar l'FP com a via d'inserció laboral

  • El cap de Govern ha apuntat que les instal·lacions dels centres andorrans són 'envejables' i ha manifestat que no renunciaran a  la lliure elecció dels sistemes educatius
04102012_ministra estetica
La ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, observa la feina de les alumnes d'estètica del centre d'FP d'Aixovall. Foto: ANA / M.C.
El cap de Govern, Toni Martí, i la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé, han realitzat aquesta setmana la visita als centres educatius del Principat. Aquest dijous, Martí i Suñé han visitat l'Escola Andorrana d'Andorra la Vella de maternal i primera ensenyança i el centre de Formació Professional d'Aixovall. Al finalitzar el recorregut, la ministra d'Educació ha assenyalat que cal potenciar i donar a conèixer l'FP com a via interessant per a la inserció al mercat laboral però també com a 'passarel·la cap a la continuïtat dels estudis'. Suñé ha considerat 'encoratjadores' les xifres del CRES sobre la situació dels alumnes del darrer curs de secundària del 2003-2004 i ha considerat que cal fer-ne el seguiment 'per reforçar línies de treball'. Per la seva part, el cap de Govern ha apuntat que les instal·lacions dels centres andorrans són 'envejables' i ha manifestat que no renunciaran a 'aquest actiu tan important que tenim a Andorra: la lliure elecció dels sistemes educatius'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT