PUBLICITAT

Antoni Cahafeiro invertirà 10,5 milions d'€ per fer un complex hoteler a Benifallet

  • El projecte preveu restaurar les edificacions actuals, algunes del segle XIII, amb una inversió de 3,37 milions d'euros


L'empresari andorrà Antoni Cachafeiro promou la construcció d'un complex hoteler al Mas de la Xalamera, a Benifallet (Baix Ebre), que suposarà una inversió total de 10,5 milions d'euros. El projecte podrà tirar endavant després que la Comissió d'urbanisme de les Terres de l'Ebre l'hagi autoritzat, tot i que n'ha rebaixat el sostre constructiu inicialment previst que era de 120 habitacions a 90 habitacles i una sala de convencions de 800 metres quadrats, tal com ha informat l'Agència EFE. L'informe favorable de la Comissió permetrà que l'Ajuntament de Benifallet pugui aprovar provisionalment el projecte, i d'aquí a un o dos mesos, fer-ho d'una manera definitiva.
El projecte preveu restaurar les edificacions actuals, algunes del segle XIII, amb una inversió de 3,37 milions d'euros, als que s'hi han de sumar els 7,13 que es destinaran a la construcció d'uns edificis en forma de 'L' on hi hauria les habitacions.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT