PUBLICITAT

La reunió pública sobre l'heliport

  • No hi assistirem perquè de l'estiu ençà no s'ha produït cap novetat rellevant
comitÈ parroquial ?de da d?andorra la vella
Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

ELa plataforma ciutadana No a l'heliport del Patapou ha convocat per a avui a tots els grups polítics presents al Comú d'Andorra la Vella a una reunió pública a La Llacuna, perquè exposem el nostre posicionament respecte a la ubicació de l'heliport nacional al Roc del Patapou.

Els consellers de Demòcrates per Andorra volem agrair, en primer lloc, a la Plataforma la convocatòria d'aquesta reunió oberta a tothom i plural. Volem recordar també que l'actitud del Govern en aquest afer ha estat en tot moment la de facilitar la màxima transparència i donar veu a tothom, tal i com es va evidenciar amb la reunió pública del 5 de juliol i en l'anunci públic de les successives decisions que l'Executiu ha pres al respecte.

Ara bé, els consellers comunals demòcrates no assistirem a la reunió d'avui perquè considerem que, de l'estiu ençà, no s'ha produït cap novetat rellevant en l'afer del Patapou que roman aturat des de la decisió del Govern d'ajornar la signatura del contracte amb l'adjudicatari a l'espera d'un nou informe encarregat a experts en aviació civil i geologia de la República Francesa. El posicionament dels consellers comunals de DA no pot ser un altre que el d'estar a l'espera del resultat d'aquest informe.

Vist que el Govern s'ha mostrat comprensiu amb els dubtes sorgits al voltant de l'adjudicació al Patapou i que en tot moment ha actuat de manera transparent a l'hora d'informar al comú i a la població de l'informe sol·licitat als tècnics francesos, creiem que el més prudent en aquests moments no és continuar encenent el debat, sinó esperar els resultats de l'esmentat informe. És per això que declinem assistir a la reunió d'avui.

Sense voler menystenir el dret dels ciutadans i de les diverses opcions polítiques a dir la seva sobre el projecte d'heliport nacional al Patapou, en aquests moments ens sembla que el més assenyat és esperar als resultats de l'informe dels experts francesos. Tot el que ara es pugui dir o aportar queda en suspens mentre no es realitzi aquest dictamen.

Tenint en compte la lleialtat institucional que el Govern ha tingut amb el Comú d'Andorra la Vella en aquesta qüestió, informant en tot moment de les decisions adoptades, creiem convenient respectar el treball dels tècnics i no animar més el debat mentre no disposem del seu veredicte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT