PUBLICITAT

La Fiscalia demana 1.200 euros i arrest domiciliari a Pascual

  • Al processat se li imputen dues agressions a professionals de la comunicació
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un advocat parla amb el seu client al passadís de la Seu de la Justícia Foto: TONY LARA

La Fiscalia demana prop de 1.200 euros en indemnitzacions i multes, a més d'arrest domiciliari nocturn per a Tomàs Pascual, arran de dos incidents amb professionals de la comunicació. La fiscal considera Pascual autor d'una presumpta contravenció penal de danys i per aquest motiu demana una indemnització de 498 euros i una multa de 200 per l'agressió a un càmera de RTVA el 27 de setembre del 2011. A més, durant la vista, la fiscal també va demanar que Pascual pagui les costes processals. Els fets es van produir el setembre de l'any passat quan Pascual presumptament va agredir un càmera mentre estava enregistrant. De fet, segons van assenyalar des de RTVA, durant la vista oral d'ahir, s'hauria repetit l'incident quan Pascual va donar una empenta a un altre operador de càmera.

La fiscal va demanar una indemnització de 498 euros per a RTVA, que correspondria al cost d'arreglar la càmera danyada per la presumpta agressió de Tomàs Pascual al càmera. A part, també se li va demanar que pagui una multa de 200 euros i les costes processals.

Pascual, durant la vista, va negar l'agressió al càmera, i va afegir que si ho va fer va ser després d'advertir-lo que no el gravés. En aquest sentit, l'operador de càmera va replicar que no va anar així. Per aquest motiu la batlle va ordenar el visionat del vídeo que recollia els fets, que va posar en evidència que la versió bona era la del professional d'ATV.

UNA ALTRA AGRESSIÓ / Ahir també va tenir lloc la vista per les presumptes amenaces i maltractaments lleus del mateix Pasqual a un periodista del país. Els fets van passar l'abril passat. Pascual hauria amenaçat i empentat al periodista als serveis públics de la Batllia. Per aquests fets, la fiscal demana dos mesos d'arrest nocturn domiciliari, la prohibició d'acostar-se al periodista, i una multa de 500 euros. Durant la vista, Pascual va explicar una conxorxa dels mitjans de comunicació contra ell i va reconèixer haver perseguit al periodista,però va negar les amenaces, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT