PUBLICITAT

Martí rep suport d'Encamp per «la seva tasca difícil»

  • L'hotel Rosaleda es un projecte que, reconeixen, encara està «molt verd»
LUIS GARRIDO
ENCAMP

Periodic
Martí, dimarts al vespre al local d'UP+DA d'Encamp Foto: ÀLEX LARA

Un cop de mà li van donar al cap de Govern, Toni Martí, des d'Encamp els membres d'Units per al Progrés+DA el passat dimarts, en la que va ser la primera de les reunions parroquials que organitza l'executiva del partit. Allà es van tractar alguns dels temes més importants al panorama polític actual. El futur heliport, la reforma de la CASS, la famosa obertura econòmica o la reforma del model de pensions per als cossos policials.

Precisament, aquesta última va ser una de les qüestions principals. El president de la comissió parroquial a Encamp, Nino Marot, va justificar ahir la decisió de Toni Martí, que li va costar una vaga de grans dimensions el dilluns passat. «És una reforma dolorosa» i una «tasca difícil», va explicar, a més de destacar que «cap Govern no ha pogut tocar aquest tema abans; s'ha de fer de forma sostenible, i es una decisió que pot desgastar molt políticament».

Marot va dir que es va parlar bastant d'aquest tema a la reunió parroquial, que preocupa i que no es dubta que és difícil «però s'ha de fer». I va explicar la postura de Martí, que defensa que els policies estan millor posicionats que la resta de treballadors de cara a un futur.

Un heliport a Encamp / Com no podia ser d'una altra forma, també es va parlar de l'heliport al Roc del Patapou. Segons Marot, s'ha de pensar que són els tècnics els que van declarar que el Patapou era un bon lloc per a ubicar aquesta instal·lació. I si bé sempre hi van haver projectes a Encamp per posar un heliport, ells no es van ficar en el procés. I és que, segons Marot, les condicions eren que l'empresa adjudicatària buscaria l'emplaçament, així que diu que s'ha de recordar aquest punt.

També es van parlar a la reunió parroquial de temes locals. Com l'Hotel Rosaleda, que Marot va lamentar que «està molt verd com a projecte», i que encara es necessita temps per a que sigui una realitat. «S'ha d'estudiar molt bé, nosaltres volem que no es quedi buit», i per això estimen que un edifici administratiu o un ministeri serien bones idees per donar-li un us adequat en aquestes instal·lacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT