PUBLICITAT

Moció d'ERC per declarar la Seu d'Urgell territori català lliure i sobirà

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Miquel Caminal, regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha presentat una moció sol·licitant que el municipi es declari territori català lliure i associat.

Segons un comunicat d'ERC, la participació massiva del poble català a la manifestació del passat 11 de setembre, així com els «continus atacs per part de l'Estat espanyol a Catalunya i les seves institucions», han animat al regidor republicà a declarar el municipi territori lliure «en benefici i defensa dels urgellencs i urgellenques i per extensió a tota la ciutadania catalana».

Caminal ha manifestat que, davant del context crític que viu el país cal actuar amb fermesa i en defensa dels interessos col·lectius i del bé comú, generant un clima de confiança i esperança pel poble català.

Segons ERC, «com a conseqüència de les polítiques aplicades per l'Estat Espanyol» avui l'atur afecta a més de 821.000 persones, el 20% es troba al llindar de la pobresa, el 40% d'activitats econòmiques estan en greu perill de desaparició i «l'espoli fiscal suposa, a hores d'ara, uns 16.409 milions d'euros per Catalunya».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT