PUBLICITAT

El River guanya crèdit en derrotar l'Assignia 75-78

  • La millora en defensa, rebot i atac donen la victòria als andorrans en l'últim amistós
EL PERIÒDIC
MANRESA

Periodic
Peñarroya fa indicacions als seus jugadors des de la banqueta. Foto: AGUSTIN CATALÁN

Ha estat una pretemporada complicada per al River perquè els resultats no han acompanyat, però a més tampoc no ho ha fet el joc de l'equip, així que el matx d'ahir, amistós, a Manresa contra l'Assignia de la Lliga Endesa, era com a mínim una prova de foc. Superada, s'ha de dir, i amb nota, després que els andorrans derrotessin el rival de la màxima categoria del bàsquet espanyol per 75-78.

¿Què ha canviat en un River que fins el moment no tancava bé les defenses ni agafava rebots ni encertava en atac? Que tot això s'ha capgirat, i ahir sí que hi va haver bona defensa, una bona feina en el rebot, i un atac amb millor fluïdesa. Són les armes que Joan Peñarroya fa setmanes intenta posar en el cap dels seus jugadors, que ahir ho van posar a la pràctica, i sense Dani Pérez, que no va jugar per precaució després de patir una avís de punxada el dia anterior durant l'entrenament.

«Cada dia anem fent les coses millor, ens coneixem més», va dir ahir l'entrenador del River en declaracions al web oficial del club. «Fent petites passes, conjuntant jugadors, cada dia sent més curosos amb els espais, saber on l'agrada jugar a cada jugador» són per a Peñarroya els ingredients per millorar. Ara el que bé és la lliga de veritat, demà contra el LOBE Osca (21.00h, a Osca). «Hem de saber gaudir patint», diu el tècnic.

Amb aquest partit guanyat, el River suma una pretemporada amb dues victòries i tres derrotes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT