PUBLICITAT

Decomissat tabac, productes farmacèutics i ulleres de sol

EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
El tabac amagat en un doble fons del maleter del vehicle Foto: GUÁRDIA CIVIL

Agents de la Guàrdia Civil van decomissar aquest dilluns passat diversos productes farmacèutics, ulleres de sol i tabac de contraban, valorats en més de 5.400 euros, en dues operacions dutes a terme a la duana de la Farga de Moles.

El primer decomís es va produir a les deu del matí durant la inspecció a un vehicle marca Ford, que va permetre trobar 96 lots de productes farmacèutics variats i un lot de 46 ulleres de sol, tot valorat en 500 euros. La conductora va resultar ser A. R. G., de 47 anys i veïna del municipi de Viladecans (Baix Llobregat).

Segona operació / El segon decomís va tenir lloc a la una del migdia durant la inspecció a un Seat, on els agents hi van trobar 1.240 paquets de tabac ros de contraban valorats en 4.934 euros. El conductor va resultar ser C. P. T., de 23 anys i veí de la Seu d'Urgell.

Per tot plegat es van aixecar les corresponents actes per infracció a la Llei de repressió del contraban, que juntament amb la mercaderia decomissada van estar posats a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT