PUBLICITAT

Martí recorda que no s'ha retallat en sanitat i educació

  • El cap de Govern es dirigeix als ciutadans per dir que mantindrà l'estat del benestar
EL PERIÒDIC
ENCAMP

L'Executiva de DA es va reunir ahir amb els membres de la formació a Encamp, a més d'arreplegar simpatitzants de la parròquia en l'inici de la ronda de visites en aquestes. Una visita enfocada per tenir contacte amb els afiliats i simpatitzants, on el cap de Govern, Toni Martí, va assistir per debatre amb els ciutadans sobre l'estat del benestar.

L'acte, que va congregar a una cinquantena de persones, segons fonts del partit, va permetre comentar el full de ruta del partit en els pròxims mesos i tractar els diversos temes de l'actualitat política que es succeeixen al Principat. Entre les qüestions analitzades, es va abordar el projecte de pressupost que l'Executiu va presentar ahir també. El president de Demòcrates per Andorra, Antoni Martí, va manifestar que el Govern «no ha retallat ni en educació ni en sanitat» i va assenyalar que s'està fent una gran tasca per evitar els abusos en el sistema.

Per exemplificar-ho, van comunicar que el projecte de pressupost contempla un increment de les partides destinades a l'ajuda social i a la desocupació laboral.

La reunió va servir també per explicar la reforma de les jubilacions dels funcionaris i el Nou Model Andorrà d'Atenció Sanitària, entre d'altres temes. Els ciutadans d'Encamp, segons la formació, van mostrar el seu interès en les solucions aportades des del Govern en relació a la reforma de la CASS, i es van mostrae satisfets pel contacte directe amb l'Executiva de DA.

La trobada va concloure desitjant que en aquesta legislatura s'abordin totes les reformes necessàries per tal de millorar la situació del país salvaguardant l'estat del benestar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT