PUBLICITAT

Teledeporte emetrà el duel a casa amb el Knet del 9 de desembre

  • Dani Pérez és dubte per a l'últim amistós, avui contra l'Assignia, a Manresa (12.30h)
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El base Dani Pérez, al centre de la imatge, fent estiraments després d'un entrenament Foto: ÀLEX LARA

El primer partit que Teledeporte emetrà amb el BC River Andorra com a equip local serà el del 9 de desembre contra el Knet Rioja. El Poliesportiu d'Andorra serà el centre de la televisió pública espanyola en el seu canal esportiu, en un duel que recordarà el de la Copa Príncep de fa dues temporades, quan els andorrans van caure a Logronyo contra l'equip de Jesús Sala.

El partit, corresponent a la 10a jornada començarà a les 11.00h al pavelló de Govern, i serà el primer retransmès a casa, però no el primer del River, perquè en la jornada 5, a Ourense, Teledeporte té previst emetre el matx contra els gallecs –diumenge 4 de novembre–, tot i que el club andorrà ja tenia comprat els bitllets d'avió per aquest enfrontament amb una previsió inicial d'altre horari, el que hi havia establert abans que entrés l'acord amb Teledeporte. En tot cas, el club que presideix Gorka Aixàs treballa per solucionar aquesta qüestió i poder mantenir l'opció de tenir un altre duel televisat, tot i que sigui lluny del Principat.

DANI PÉREZ, DUBTE AVUI A MANRESA / El River disputa avui (12.00h), a dos dies de començar la LEB Or a Osca contra el LOBE, l'últim amistós de pretemporada. Serà a Manresa contra l'Assignia, en un duel en què és dubte Dani Pérez després que ahir notés una punxada en el quàdriceps. L'ecografia no va mostrar trencament, però no jugarà si té dubtes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT