PUBLICITAT

El PS qüestiona com es cobriran les vacants del Cos de Policia

  • El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura una pregunta en la que pregunta al Govern sobre els passos que s'han fet per contractar les places vacants que quedin lliures a la Policia per jubilació
02102013_david rios
El conseller socialdemòcrata David Rios. Foto: ARXIU ANA
El grup parlamentari socialdemòcrata ha entrat a la Sindicatura una pregunta en la que es qüestiona al Govern sobre els passos que s'han fet per contractar les places vacants que quedin lliures al Cos de Policia per jubilació. El conseller David Rios ha entrat aquesta pregunta després que el passat 12 de juliol el Consell General aprovés el Projecte de llei de modificació de la Llei del pressupost 2012 que permetia contractar places vacants per jubilació de policies i secretaris judicials.
La pregunta sobre la cobertura de les vacants per jubilació al Cos de Policia haurà de ser resposta durant la sessió del Consell General prevista pel proper 11 d'octubre, on també es contestaran tres qüestions més entrades a la Sindicatura pel grup parlamentari socialdemòcrata. En aquest sentit, la consellera Rosa Gili qüestiona al Govern sobre els motius que han dut a l'abandonament del projecte del nou Lycée i sobre la postura que pensa adoptar l'Executiu davant d'aquesta situació.

Els socialdemòcrates també volen saber quines implicacions comportarà l'augment de més del 100% del forfet escolar d'acompanyant. Finalment, el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, ha entrat una pregunta per saber quina és la postura del Govern davant de les queixes dels transportistes de mercaderies d'Andorra en relació a la tramitació de les exportacions a la duana espanyola.

Juntament amb aquestes quatre preguntes, durant la sessió del Consell General del proper 11 d'octubre es debatran i votaran els projectes de llei qualificada de modificació del Codi penal i del Codi de procediment penal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT