PUBLICITAT

Martí torna a estendre la mà per negociar la reforma

  • El cap de Govern recorda als policies que «tenen millor jubilació que al privat»
E. O. G.
ANDORRA LA VELLA

El cap de Govern, Toni Martí, va tornar a estendre la mà vers els sindicats de la Policia per engegar la negociació de la reforma del sistema dels complements de jubilació. Ho va fer després d'expressar «el màxim respecte» pels manifestants malgrat considerar que els crits demanant la seva dimissió i d'altres membres del Govern eren «passats de voltes», des del vestíbul de l'edifici administratiu i amb els periodistes com a interlocutors.

«Els convido a seure i negociar», van ser les paraules de Martí, que va recordar que «amb reforma a o no, tenen millor jubilació que el sector privat». Així mateix, va rebatre la demanda d'una llei de responsabilitat política afirmant que «és hora d'agafar la responsabilitat per fer les reformes», i «és el que fa ara el Govern».

Des dels sindicats de policia SIPA i CFPA es va comentar que ara hauran de deixar passar un temps i «pair» la manifestació i fer-ne valoracions i «continuarem el full de ruta». En cap moment van dubtar que «el Govern ens contactarà», i segons el portaveu del SIPA, Joan Comella, «mirarà de fer un canvi en el plantejament». En aquest sentit, va afegir que la mà estesa de Martí era «benvinguda», però que caldrà que «sigui en els paràmetres que nosaltres hem definit».

Serà en els propers dies que els comitès dels dos sindicats es reuniran per treure conclusions de la manifestació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT