PUBLICITAT

Comença la campanya de vacunació contra la grip

  • El ministeri recomana a la gent que es vacuni durant octubre i novembre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Campanya de vacunació contra la grip estacional. Foto: ANA / A.R.

El Ministeri de Salut i Benestar va iniciar ahir la campanya de vacunació contra la grip estacional, que s'allargarà fins al 21 de desembre, tot i que des del ministeri recomanen que, sempre que sigui possible, la vacunació es dugui a terme durant els mesos d'octubre i novembre.

La vacuna contra la grip adquirida pel Ministeri de Salut i Benestar per administrar durant la campanya és INFLUVAC d'Abbott Laboratories S.A: amb la composició recomanada per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). Inicialment el ministeri ha adquirit un total de 6.000 dosis.

Pel que fa als treballadors de serveis comunitaris essencials i als interns i treballadors del Centre Penitenciari, s'organitzarà una operativa específica per administrar la vacuna contra la grip a aquests col·lectius.

La resta de la població susceptible de vacunació que pertany a un grup de risc pot rebre la vacuna als centres de salut i els centres d'atenció primària amb recepta mèdica i també als consultoris mèdics que han decidit administrar les vacunes.

Per altra banda, les persones que viuen en residències sociosanitàries, poden rebre la vacuna a la mateixa residència, i, finalment, tot el personal del sector sanitari i sociosanitari poden vacunar-se al seu lloc de treball.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT