PUBLICITAT

La Massana Fogons i el Mercat del Bolet uneixen esforços

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Toni Corominas, Sergi Balielles, i Josep Maria Garrallà en la presentació de les jornades, ahir. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú, l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma) i l'Associació per a la Promoció Turística d'Arinsal i Erts uneixen esforços per promocionar la Massana Fogons i la Fira Mercat del Bolet que se celebren aquesta tardor. Fruit d'aquesta col·laboració, el bolet és el protagonista de les jornades gastronòmiques. La Massana Fogons donarà el tret de sortida el 6 d'octubre i s'allargarà fins el 4 de novembre. Els disset establiments participants, sis més que en la passada edició, proposaran «menús variats, amb preus per a totes les butxaques i amb la variant d'oferir plats únics als qui no vulguin fer el menú complet», va explicar ahir el vicepresident d'Acelma, Josep Maria Garrallà. El preu dels menús oscil·la entre els 12 i els 33 euros. Pel que fa a la 5a edició de la Fira Mercat del Bolet, organitzada per l'Associació per a la Promoció Turística d'Arinsal i Erts, aquest any canvia de dates i se celebrarà del 12 al 14 d'octubre. El president de l'entitat, Toni Corominas, va assegurar que «tindrem una collita de bolets important, variada i quantiosa». El dia amb més activitats serà dissabte, amb una aula de cuina pràctica, a càrrec del cuiner Carles Flinch.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT