PUBLICITAT

El jove mort en accident serà traslladat avui des de Lleida

  • El veí d'Andorra la Vella de 23 anys va perdre la vida en un xoc frontal
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El vehicle andorrà sinistrat, dissabte passat. Foto: LA MAÑANA

L'encampadà i resident a la capital de 23 anys que va perdre la vida dissabte a la tarda en un accident serà traslladat avui des de Lleida, després que ahir el serveis forenses li practiquessin l'autòpsia. La família del difunt es va traslladar ahir a la capital del Segrià. L'incident es va produir 17.56 hores de la tarda (gairebé tres hores després que es donés per finalitzada l'operació sortida de vacances) de dissabte, quan dos vehicles van xocar frontalment a l'altura del quilòmetre 84 de la N-240, al terme municipal de Lleida. El conductor andorrà va perdre la vida i els quatre integrants de l'altre vehicle van ser traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova amb ferides de diversa consideració, tal com van comunicar els Mossos d'Esquadra.

La col.lisió frontal amb posterior sortida de la carretera de Tarragona entre els dos turismes va provocar la mort del jove andorrà, que conduïa un Mercedes amb matrícula d'An- dorra, mentre que els altres ocupants d'un Citroën amb matrícula espanyola van patir lesions de diferent consideració. Un dels quatre integrants va quedar atrapat dins del cotxe fins que va ser evacuat pels Bombers. Al lloc del sinistre es van desplaçar sis dotacions de Bombers de Catalunya i els serveis sanitaris.

BALANÇ OPERACIÓ SORTIDA
L'accident va tenir lloc moments després que el Servei Català de Trànsit donés per acabada l'operació sortida, que registrar amb un balanç definitiu d'una persona morta divendres i 20 quilòmetres de cua a l'autopista AP- 7, i l'andorrà mort dissabte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT