PUBLICITAT

La Guàrdia Civil decomissa més de 5.000 paquets de tabac de contraban

  • El cap de setmana els agents han decomissat tabac per valor de 20.815 euros en quatre operacions.
01702012_tabac quatre2
 Foto: Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil ha decomissat 5.037 paquets de tabac de contraban valorats en 20.815 euros en quatre operacions durant el cap de setmana. El primer decomís va tenir lloc el divendres a les dues del migdia quan els agents van observar, a la carretera d'Argolet a Arduix, com una persona estava carregant bosses d'escombraries negres a l'interior d'un Opel Vectra. En apropar-s'hi els agents, aquesta persona va fugir amb el vehicle fins als voltants d'Arduix, on va descarregar les bosses i va intentar amagar-les prop del vehicle.

La Guàrdia Civil va comprovar que les bosses contenien 3.000 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 12.500 euros. El conductor va resultar ser J.M.C.C., de 42 anys i veí d'Organyà.

El segon decomís es va produir el mateix divendres a les 19.30 hores durant la inspecció a un Mitsubishi a l'interior de la duana de la Farga de Moles. Els agents van trobar 620 paquets de tabac ros de contraban valorats en 2.542 euros. El conductor va resultar ser J.N.F., de 37 anys i veí de la Seu d'Urgell.

El tercer decomís va tenir lloc el dissabte a les sis de la tarda a l'interior de la duana de la Farga de Moles durant el control a un Renault Clio. Els agents van trobar 400 paquets de tabac ros de contraban de diverses marques amagats als laterals de la part del darrera. La mercaderia està valorada en 1.640 euros. El conductor va resultar ser M.A., de 37 anys i resident a Andorra.

Finalment, el quart decomís es va produir aquest diumenge a les 15.30 hores a la duana de la Farga de Moles. Els agents van trobar a l'interior de diversos forats practicats a un Citröen, 1.017 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 4.133 euros. El conductor va resultar ser T.A.J., de 48 anys i veí de Badalona.

Per tot plegat, la Guàrdia Civil va aixecar les corresponents actes per infraccions a la Llei de repressió del contraban que juntament amb el tabac decomissat, van quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT