PUBLICITAT

Martí insisteix que la via de la negociació amb els funcionaris està oberta

  • Martí ha qualificat de "passades de cafè" algunes de les consignes que cridaven els manifestants i s'ha refermat en la necessitat que té el Govern "d'agafar responsabilitats"
01102012_capdegovern
El cap de Govern, Toni Martí, atenent els mitjans de comunicació al vestíbul de l'Edifici administratiu valorant la manifestació convocada pels dos sindicats policials i que ha aplegat més de 400 persones dabant de Govern. Foto: ANA / A.R.
El cap de Govern, Toni Martí, ha invitat de nou els sindicats a 'negociar una reforma indispensable perquè els funcionaris puguin tenir les seves jubilacions', que ha afegit 'seran molt millors que les del sector privat'. Martí ha qualificat de 'passades de cafè' algunes de les consignes que cridaven els manifestants i s'ha refermat en la necessitat que té el Govern 'd'agafar responsabilitats'.
El cap de Govern ha insistit que 'amb o sense manifestació, la via de la negociació està oberta' i que 'aquella gent que no volen negociar, els invito, dins de la prudència i sense passió, a què s'assentin' a negociar. Toni Martí ha afegit que 'més que una llei de responsabilitat política, és l'hora d'agafar responsabilitats i és el que el Govern d'Andorra està fent en aquests moments'.  Martí ha fet aquestes declaracions al vestíbul de l'Edifici administratiu mentre un grup de manifestants encara estaven concentrats i llançaven crits en contra de l'Executiu i la reforma del sistema de jubilacions dels treballadors de l'administració pública. Precisament, el cap de Govern ha qualificat de 'passades de cafè' algunes de les consignes que s'han cridat al llarg de la manifestació convocada pels dos sindicats policials i ha dit que 'van molt més enllà del que han vingut avui a reclamar els funcionaris de policia'. Tot i això, Martí ha dit tenir 'el màxim respecte' per als manifestants.

Després de fer les declaracions al vestíbul de l'Edifici administratiu, el cap de Govern, acompanyat per dos ministres, Gilbert Saboya i Albert Esteve, així com pel seu cap de gabinet i els responsables de comunicació, ha sortit per la porta on encara hi quedaven un grup d'un centenar de manifestants. Aquests han trigat a reaccionar i no ha estat fins que el seguici del cap de Govern havia recorregut uns 30 metres que s'han adonat de la seva marxa i han començat els xiulets i els crits.
http://www.youtube.com/watch?v=AbdPuHym6qY

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT