PUBLICITAT

L'UE Santa Coloma guanya 2-1 i despenja l'actual campió

  • Sant Julià i Pidasa Santa Coloma no fallen i ara és triple l'empat al lideratge
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ALÀS

Periodic
Foto: TONY LARA

La Lliga en Primera Divisió ja té una primera víctima en la rivalitat entre els quatre grans de la part alta. L'FC Lusitans va caure ahir derrotat 2-1 per un UE Santa Coloma que agafa molta moral de cara al futur de la competició. Primer, perquè es converteix en el botxí de l'actual campió, que es considerava intractable després de la inversió feta en jugadors, i segon perquè el despenja en la classificació.

Jordi Rubio va obrir el marcador al quart d'hora, i Alex Martínez va posar el 2-0 en la represa. El gol de Luis per al Lusitans va permetre pensar en alguna cosa més, però el marcador ja no es va moure i va deixar l'actual campió a tres punts.

Mirant el Lusitans pel retrovisor també estan el Sant Julià i el Pidasa, que no havien de fallar ahir i van complir amb sengles victòries. Els lauredians es van imposar 0-2 al nou Burger King Inter Club Escaldes, mentre que els colomencs es van desfer del CE Principat per 1-3, tot i que el rival va posar les coses difícils i el Pidasa no va tenir el partit tancat fins el final. Romero va marcar en el 92 l'1-3 després que en el 80 Palomo retallés el 2-0 amb que semblava que els de Luis Blanco estaven tranquils. Encamp i Engordany van empatar (1-1).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT