PUBLICITAT

Sanza i Felipo, campions d'Andorra de 10km

  • Álvarez s'imposa en sèniors i Sanza és segon al 10K per darrera del català Pol Guillen
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els participants, després de donar-se la sortida de la cursa d'ahir a l'Estadi Comunal. Foto: TONY LARA

Ahir es van celebrar els 10K Valls d'Andorra, que al mateix temps suposava el Campionat d'Andorra de la distància. A la cursa de 10K es va imposar Pol Guillen (FC Barcelona) en l'esprint final a Marcos Sanza (CAVA), però aquest, com a federat a la FAA i resident, es va proclamar campió del Principat en la categoria veterans, tot i que amb millor temps que el campió en categoria sènior, Dani Álvarez (CAVA). Així mateix, en categoria femenina Sílvia Felipo és la campiona del país en la distància, tot i que la cursa en categoria femenina la va guanyar Yolanda Castillejo, que no comptava per al Nacional per no ser resident, tot i ser membre del CAVA.

En van participar un total de 231 persones, repartides en 138 a la cursa dels 10km, 54 a la de 5km que van guanyar Nil Graells (FAA) i Maria Ambar Miralles (FAA), i 77 menors de 14 anys que van disputar les curses paral·leles de 800, 400 i 100 metres.

ATAC DE SANZA / La sortida va ser ràpida amb un Marcos Sanza que va voler marcar el ritme. El va seguir un grup reduït que finalment es va quedar en quatre unitats: Sanza, Guillen, Samir Ait Bouychamane i Mohamed Ben Aissa. Entre els quilòmetres 6 i 7, Sanza va atacar i només va respondre l'atleta del Barça. Un Pol Guillen que en els metres finals va aprofitar la seva explosivitat per vèncer en aquesta cursa per segona vegada consecutiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT