PUBLICITAT

Grandvalira congela el preu del forfet per als residents

  • L'estació manté tarifes i ofereix nous descomptes per fidelitzar els clients de casa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Apartir d'avui, el domini esquiable més gran del Pirineu posa a disposició dels aficionats a la neu el nou forfet de temporada Grandvalira Fanàtics per a residents. Els responsables de l'estació, conscients de la situació econòmica actual, aposten per no augmentar el preu del passi de neu alhora que n'incrementen les possibilitats d'adquisició amb nous avantatges. Com en la temporada passada, la tarifa es manté en 265 euros per als residents i en 205 euros per als residents de Canillo. La directora comercial i de màrqueting de Grandvalira, Núria Tarré, va explicar ahir que «les novetats d'aquest any arrodoneixen una oferta molt competitiva en termes de qualitat-preu. I donada l'actual situació econòmica, hem impulsat avantatges per facilitar la compra del forfet als nostres clients».

Els residents podran adquirir el forfet de temporada al mateix preu durant tot l'any. La tarifa per a adults residents a Andorra i a Encamp és de 265 euros, mentre que per als residents de Canillo és de 205 euros, perquè el Comú de Canillo continua subvencionant-ne una part. El preu de 205 euros també s'aplica als forfets de tots els esquiadors sèniors que tenen entre 65 i 69 anys.

Assegurar la temporada / A més, Grandvalira preveu el retorn del forfet si els clients no poden aprofitar-lo com cal. Així si un esquiador compra el forfet de temporada de forma anticipada –online i amb targeta de crèdit–, i al cap i a la fi només pot esquiar 5 dies fins al tancament de la temporada, Grandvalira li retorna la part proporcional de l'import total del forfet. L'import retornat descomptarà els dies esquiats al preu del forfet dia en temporada alta. Aquest tracte serà vàlid per a clients que el sol·licitin fins al 30 d'abril de l'any que ve. Grandvalira també premia la fidelitat dels esquiadors que van adquirir el forfet de temporada l'any passat. Ara, tots els que el renovin podran beneficiar-se d'un descompte addicional del 5% per a la seva compra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT