El Cevalls va a remolc contra el Montbui i salva un punt al final

L'Andorra HC Cevalls continua sense conèixer la derrota després de tres jornades, malgrat que divendres a la nit va empatar 4-4 contra un Montbui que el va tenir gairebé en tot moment contra les cordes.

L'equip de Juan Sebastián es va topar amb un equip que va renunciar a la pilota, basant el seu atac en la pilota aturada i els contraatacs. Per a sorpresa de tothom en el primer quart d'hora ja guanyava 0-2 aprofitant dues distraccions en defensa però abans del descans Enric Cuberas, format a les categories inferiors de l'AHC i el curs passat al Cadí, va retallar diferències el dia del seu debut.

Només començar la segona part Guillem Cuadrado va aconseguir l'empat, el Montbui es va tornar a posar per davant (2-3), Joël Tomé va empatar, de nou els visitants es van avançar i a tres mintus per al final David Giraut va establir el 4-4 definitiu.

El Cevalls visitarà la pista del lleida.net Alpicat, el dissabte de la setmana que ve a les 21.30h.