PUBLICITAT

L'Etape surt amb 308 ciclistes i n'arriben 116

  • El ministre Francesc Camp assegura que es vol donar «continuïtat» a la cursa
R. M. S.
ORDINO

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La marxa cicloturista l'Etape Barcelona-Andorra, de 224km, va sortir ahir de la capital catalana amb 308 participants dels gairebé 600 inscrits que hi havia abans no s'anunciés la pluja i el fred que hi va fer. Pel camí, però, es van anar quedant uns quants, entre ells molts andorrans, i al final al cim de la Coma d'Arcalís, on hi era la meta, només en van arribar 116, i els últims sota una nevada. El ministre de Turisme, Francesc Camp, que hi era a l'arribada, va manifestar la intenció de donar «continuïtat» a aquesta cita el pròxim any, segons va informar l'organització d'RPMRacing a través d'un comunicat. Aquesta fita ha costat 50.000 euros a Andorra Turisme.

Hi va haver pluja gairebé des del quilòmetre 20, i amb la previsió tan negativa, molts van decidir plegar. Amb tot, uns quants valents van continuar, i ahir a la tarda pel Principat es veien ciclistes en solitari lluitant contra els quilòmetres acumulats i les condicions meteorològiques, ahir força dures amb pluja constant i fred.

Els primers van anar ràpid. Es va imposar Milton Ramos amb un temps de 8h 03min 24s, seguit per Jordi Ribó, de la Seu d'Urgell, i Santiago Armero en tercera posició. Com a dada, dir que Brice Feillu, guanyador de l'etapa del Tour de França del 2009 amb idèntic recorregut –ahir els ciclistes van passar pel túnel de les Dos Valires–, va acabar l'etapa en 6h 11min 31s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT