Condemnats en 12 minuts

• Amb 4-1 molt abans del descans, l'FC Andorra lluita sense gairebé recursos contra un Benicarló superior
BENICARLÓ

El jugador local Maza pressiona el futbolista de l?Andorra, Xuxa, ahir al Municipal de Benicarló. Foto: EL PERIÓDICO MEDITERRÁNEO

Clara derrota del FC Andorra en la segona jornada de la Segona Divisió. Clara i acceptada, perquè el Castell Peníscola Benicarló va ser superior gairebé des del principi fins el final, fins el 5-1. La primera part va sentenciar els homes de Carlos Sánchez, que quan només havien passat 12 minuts de joc, ja perdien per 4-1.

Al principi l'Andorra va sortir amb valentia contra un equip d'un potencial molt alt. De fet, just abans del partit, Javier Lozano, president de la LNFS, va lliurar el premi al màxim golejador de Segona Divisió de la temporada passada al jugador local Diego Blanco. El mateix Blanco va ser qui va inaugurar el marcador quan només havien passat dos minuts de joc. El golejador va rebre una passada en boca de gol dels peus de Gonzalo, i no va fallar. Quatre minuts més tard, va ser Jacobo qui va intentar el segon, però la seva rematada la va aturar Aitor, tot i que la pilota va anar a Marc Areny, que va marcar sense gaire oposició.

El 2-0 semblava que no faria massa mal en l'equip andorrà, perquè Ique, just en la següent jugada, va reduir distàncies amb el 2-1, però al minut següent va ser de nou Areny qui va establir un nou avantatge de dos gols per als castellonencs (3-1). Amb tot, el marcador es va ampliar abans del descans amb el 4-1, obra de Juanito al minut 12, i això ja va ser la sentencia de mort dels homes de Carlos Sánchez.

En la segona meitat, l'Andorra va donar una millor imatge, intentant acabar les jugades i sobretot, crear d'algunes de perill. Però la tranquil·litat local amb el marcador a favor va impossibilitar cap reacció visitant, tot i l'expulsió del local Migue a 12 minuts del final, i que Sánchez va provar l'atac amb porter jugador amb Carlinhos. El marcador només va moure per part castellonenca, quan en el minut 34 Marc Areny arrodonia una tarda perfecta per ell amb el seu hat-trick i el 5-1 definitiu.

SÁNCHEZ ASSUMEIX LA DERROTA / El tècnic Sánchez va ser sincer assumint la derrota: «És un partit del que hem d'aprendre, hem de seguir millorant i aprenent». «La qüestió», va dir, «és crear ocasions i fer les coses bé, i quan no les fem, no surt». Sánchez va parlar de la joventut del seu equip i va insistir: «Hem d'aprendre».