PUBLICITAT

El FC Andorra busca el 4 de 4 a Primera

  • El VPC de Martínez es presenta al Camp del Consell enmig de la Lliga
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El VPC afronta aquesta tarda al Camp del Consell el primer partit en Promoció d'Honor davant del seu públic i amb Dídac Martínez com a entrenador. El rugbi és un intèrval entremig de la segona jornada de la Lliga Nacional de futbol, que té com a gran atractiu el UE Santa Coloma-Lusitans però a domicili també s'haurà de prestar especial atenció al Tecnofutbol-FC Andorra i al CV Andorra.

La doble targeta groga de Marc Pujol contra el Torredembarra podia haver generat un problema per al FC Andorra de cara al partit d'avui al camp del Tecnofutbol barceloní (12.00 hores). El cert, però, és que Justo Ruiz ja pot comptar amb Mejías, Ayala i Toscano a més de Ludo, amb qui el tècnic no vol precipitar-se i possiblement se li donarà descans. El repte del colíder és mantenir el ple de victòries contra un rival que ha perdut els tres partits.

Dídac Martínez viurà el seu primer partit oficial a la banqueta acasa (15.00 hores) en un partit que enfrontarà als dos equips que van aconseguir les victòries més àmplines en la primera jornada de la Promoció d'Honor. D'una banda el VPC va guanyar a Seilh Fenouillet 12-20 i de l'altra el Lèguevin es va imposar al Saint Jory per 15-8. El conjunt tricolor, que ha començat la lliga amb bon peu, té com a objectiu fer del Camp del Consell un fortí.sa

El CV Andorra disputa avui el primer partit oficial de la temporada amb la disputa de la Lliga Catalana de Superlliga, el primer títol en joc, que no és una altra cosa que un triangular amb el Llars Mundet i el FC Barcelona, ambdós club de la Superlliga 2. Per a Lluís Hillaire es tracta d'una competició «que ens agafa a principi de pretemporada»i amb un equip ple de cares noves. Els partits seran Mundet-Barça, CVA-Mundet i CVA-Barça, a partir de les 10.00 h.

Després d'una primera jornada en la qual els quatre grans van complir i van guanyar, el primer duel de lliga entre dos dels grans de Primera es viurà avui a les sis de la tarda a Aixovall. El Lusitans, defensor del títol i recent campió de la Supercopa, es medeix a un UE Santa Coloma que aquest curs, mantenint el bloc i donant un salt qualitatiu amb els reforços de l'estiu, promet guerra. En el camp lauredià també jugaran Inter d'Escaldes i Sant Julià a les quatre de la tarda i Encamp-Engordany al migdia. A la mateixa hora, a Alàs es veuran les cares el Principat i el Pidasa FC Santa coloma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT