PUBLICITAT

Subvenció de 39.067 euros al Jaciment i al Pont de la Tosca

  • Les aportacions suposen el 43% del pressupost dels dos patrimonis culturals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Jaciment de la Margineda. Foto: TONY LARA

El Ministeri de Cultura ha aprovat atorgar 39.067 euros en subvencions destinades a la conservació i manteniment del patrimoni cultural, concretament al Jaciment de la Margineda i a la restauració del Pont de la Tosca. Segons va assenyalar ahir l'Executiu en un comunicat, la comissió avaluadora, integrada per tècnics del departament, ha tingut en consideració, entre d'altres criteris, el valor patrimonial i el fet que en els dos casos siguin béns d'interès cultural.

La societat Gestió del Jaciment SLU ha obtingut 25.665 euros destinats a la redacció del pla director de la zona arqueològica de la Margineda. L'aportació pública suposa un 43% del total de pressupost del pla, que ha d'establir les pautes a seguir en el futur per a l'explotació d'aquest bé d'interès cultural. La societat Gestió del Jaciment SLU ha invertit fins a la data més de 800.000 euros en la zona arqueològica.

L'altra subvenció, de 13.402 euros, es destina al projecte de restauració del Pont de la Tosca i adequació de l'entorn. El beneficiari, en aquest cas el Comú d'Escaldes, obté així un ajut que representa el 43% del total de l'obra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT