PUBLICITAT

Lescano, Rabanaque i Pla, a la Copa del Rei 2010

  • Tots tres seran a la classe R1 en la prestigiosa regata internacional, d'avui fins diumenge
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Lescano amb alguns membres de la tripulació de l'Ossa. Foto: PROMONÀUTIC

Mai una prova del prestigi de la Copa del Rei havia aplegat tanta representació d'un país de muntanya com és Andorra fins aquest estiu. Tres regatistes hi prenen part en la categoria R1: per una banda Marcel Lescano amb l'Ossa i, per l'altra, Fer- ran Rabanaque i Ireneu Pla amb l'Hotels Roc Blanc. La competició comença avui en aigües de Palma de Mallorca i es prolongarà fins diumenge vinent.

Lescano formarà part de la tripulació que capitaneja Toni Guiu i amb una embarcació FARR 47 que és garantia d'èxit, l'antic Bribion que Guiu i l'armador Àlex la Plaza van decidir comprar i que no serà, no obstant això, un dels favorits de la categoria: "Si arribem en la meitat de la taula ja ens donaríem per satisfets, ja que som molt al límit del rating i en temps real sempre estarem endavant, però el temps compensat ens castigarà", va explicar l'andorrà. La seva funció dins de l'equip serà la de dirigir el pal i ajudar a proa. Molta responsabilitat per a un Lescano que dia a dia es va guanyant la confiança del capità català.

El Roc Blanc Hotels, que forma part d'un projecte esportiu "d'alt nivell", que neix de la voluntat del grup de posicionar la marca al costat de l'esport, no té cap objectiu més que el de situar el vaixell "en el lloc més alt possible" en una categoria que aplegarà 43 embarcacions de les més de 200 que participaran en la gran cita. Els dos equips, l'Ossa i el Roc Blanc Hotels, van començar dissabte els entrenaments per tenir-ho tot a punt de cara a l'inici.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT