PUBLICITAT

El FC Andorra de futbol sala s'examina a Penyíscola

  • El ciclisme serà l'altre protagonista del dia i el duel de l'equip de Justo Ruiz finalment es jugarà demà
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ique dispara a porteria en el duel contra l'UPV, la setmana passada. Foto: TONY LARA

El FC Andorra de futbol sala de Carlos Sánchez jugarà el seu primer partit a domicili després del debut amb triomf, la setmana passada. El ciclisme és l'altre protagonista del dia amb l'Etape Barcelona Andorra i la Cronoescalada de Fontaneda.

El Penyíscola Benicarló és el primer equip que posarà a prova el FC Andorra de Carlos Sánchez a domicili. Un conjunt, a més, desconegut a la Segona Divisió que malgrat això s'ha reforçat per competir en la categoria amb jugadors d'experiència que el doten amb l'etiqueta d'equip per estar a la part alta.

El tècnic tricolor no podrà comptar amb Jorge, que encara no s'ha estrenat en lliga per una luxació que el tindrà fora dels parquets en principi fins la setmana vinent. «Ens enfrontem a un equip que sap jugar els partits, que et defensa en zona i que té un joc atractiu. Crec que independentment del resultat es veurà un partit molt maco», va resoldre un Sánchez que també va admetre que el triomf en el debut a casa (3-2) amb el darrer gol a un segon per al final «són tres punts que et treuen el neguit o la por del primer partit».

A les 7.40h d'aquest matí i des del Velòdrom d'Horta de Barcelona, els més de 500 inscrits a l' Etape Barcelona-Andorra by Le Tour de France, prendran la sortida d'aquesta marxa cicloturista amb destinació Arcalís. El recorregut de 224 km, passarà per les localitats de Terrassa, Manresa, Solsona, La Seu d'Urgell, Andorra La Vella, La Massana, Ordino i Arcalís, on els ciclistes hi hauran d'arribar com a molt tard, a les 19.30h.

Aquí a Andorra també hi haurà prova ciclista, una Cronoescalada amb motiu de la festa major de Fontaneda, que comtparà amb un recorregut de 6km i un desnivell de 457 metres, amb rampes d'entre un 8 i un 9%. Hi haurà la possiblitat de participar amb les dues modalitats, tan amb mountain bike o com amb la bicicleta de carretera, així doncs es diferenciaran les dues modalitats de cara a la cliassificacio final. L'hora de sortida serà a les 4 de la tarda.

El Tecnofutbol de Barcelona i el FC Andorra havien de jugar avui a les 16.45 hores però el partit s'ha posposat per a demà al migdia. L'equip de Justo Ruiz, que suma tres victòries en tres partits, buscarà la quarta davant un rival que no ha marcat encara cap gol i que com Igualada i Torredembarra encara no han estrenat el seu caseller de punts.

Demà a Andorra hi haurà la Lliga Nacional durant tot el dia, el VPC-Leguevinois a les 15.00 hores i els 10K d'atletisme a les 9.30h. El CV Andorra jugarà un triangular a Barcelona .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT