PUBLICITAT

El Govern atorga 39.067 euros en subvencions al Jaciment de la Margineda i al Pont de la Tosca

  • La comissió avaluadora, integrada per tècnics del departament, ha avaluat entre d’altres criteris, el valor patrimonial i el fet que en els dos casos siguin béns d’interès cultural
28092012_jaciment
El Jaciment de la Margineda ha estat un dels dos beenficiaris de les subvencions atorgades pel Govern. Foto: ANA
El Ministeri de Cultura ha aprovat atorgar 39.067 euros en subvencions destinades a la conservació i manteniment del patrimoni cultural, concretament al Jaciment de la Margineda i a la restauració del Pont de la Tosca. Segons assenyala l'Executiu en un comunicat, la comissió avaluadora, integrada per tècnics del departament, ha avaluat entre d’altres criteris, el valor patrimonial i el fet que en els dos casos siguin béns d’interès cultural.
La societat Gestió del Jaciment SLU ha obtingut 25.665 euros destinats a la redacció del pla director de la zona arqueològica de la Margineda. L’aportació pública suposa un 43% del total de pressupost del pla, que ha d’establir les pautes a seguir en el futur per a l’explotació d’aquest bé d’interès cultural. La societat Gestió del Jaciment SLU ha invertit fins a la data més de 800.000 euros en la zona arqueològica.

L’altra subvenció, per un import de 13.402 euros, es destina al projecte de restauració del Pont de la Tosca i adequació de l’entorn. El beneficiari, en aquest cas el Comú d’Escaldes-Engordany, obtè així un ajut que representa el 43% del total de l’obra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT