Francesc Soulié obté el quart lloc a la cursa del Canigó

BANYS DE VERNET

Francesc Soulié està en plena pretemporada i ahir va ser un dels 900 corredors que van prendre part en l'explosiva cursa del Canigó per anar adquirint la forma de cara a l'hivern. 2.800 metres de desnivell fan valer l'exigència d'una travessa mítica als Pirineus. L'esquiador de fons andorrà va demostrar que l'estiu també va bé, ja que va sorprendre amb una meritòria quarta posició en completar els 32 quilòmetres de la carrera amb una marca de 3h 23min 55s.

El podi, però, li va quedar una mica lluny, si bé aquest tampoc no era l'objectiu de Soulié. Les tres millors posicions van ser per a atletes francesos: Gerald Roux va ser tercer amb 4min 30 min menys que Soulié; Gerald Roux va ser segon amb una marca de 3h 15min 28s i Michel Rabat va ser el clar guanyador amb una marca de 3h 3min 59s.

També hi va prendre part el corredor de la FAM Lluís Sanvicente, que va finalitzar catorzè amb una marca de 3h 41min 26s. Sanvicente ha estat una de les grans absències en la Travessa d'Ordino i la Massana, ja que era tercer en la classificació general i el fet de no córrer la tercera cita del Nacional l'ha relegat al quart lloc de la general amb 128 punts, en detriment de Ferran Teixidó, el vencedor.