PUBLICITAT

La Policia deté quatre joves per tràfic i consum de marihuana

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: POLICIA D'ANDORRA

La Policia va detenir dimarts quatre persones vinculades amb el tràfic i el consum de marihuana que operaven des d'Escaldes-Engordany. La investigació, batejada com el Mago, es remunta al mes de juny quan es va constatar que dues persones s'estarien dedicant al tràfic d'estupefaents, concretament d'haixix i marihuana, en diversos punts de reunió de joves. A més, els agents van detectar que diverses de les persones que havien adquirit la mercaderia serien menors d'edat.

La vigilància de la Policia va permetre descobrir que els inculpats operaven dins d'un box d'un aparcament situat a Escaldes-Engordany, on emmagatzemaven els estupefaents, els pesaven i en feien les porcions per la seva posterior distribució. Precisament per distribuir la mercaderia feien servir habitualment el correu electrònic i les xarxes socials per contactar i negociar amb els clients.

L'operació ha permès decomissar 195 grams d'haixix, així com diversos estris: bàscules, cúters, i embolcalls de plàstic. Els detinguts són dos espanyols residents de 19 i 21 anys i dos andorrans de 20 anys, que van ser posats a disposició judicial ahir. La Policia va informar que la investigació continua oberta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT