PUBLICITAT

Ordino inclourà al 2013 una partida pel centre esportiu

  • El Comú demana una auditoria energètica del CEO per buscar vies d'estalvi
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Una sessió recent de Consell de Comú d'Ordino. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Ordino preveu destinar una partida del capítol d'inversions dins del pressupost de l'any vinent per a la millora de l'eficiència energètica del centre esportiu de la parròquia (CEO). Segons van explicar ahir en Consell de Comú, ja s'ha demanat una auditoria energètica de les instal·lacions per buscar vies que fomentin l'estalvi.

Entre aquestes, va informar la cònsol menor, Consol Naudí, s'hi podrien trobar tant l'ús d'energies alternatives com l'aplicació de materials aïllants que mantinguin la temperatura del centre. Amb els resultats de l'auditoria es procedirà a aplicar les possibles solucions que es proposin.

Actualment, les despeses de manteniment del CEO ascendeixen a més de 100.000 euros, segons va apuntar el conseller de l'oposició Èric Bartolomé. El conseller va augurar que el 2013 serà un any complicat energèticament per l'augment del preu dels carburants i per això analitzaran les alternatives que es puguin presentar en l'auditoria.

Un altre tema que va tractar-se a la sessió és l'obertura d'expedients a agents de circulació. Arran d'una consulta del conseller de l'oposició, Enric Dolsa, respecte als expedients que s'atribueixen a un agent de la parròquia, aquest va demanar que es canviï la normativa per evitar que els expedients prescriguin en casos de reincidència. En aquest sentit, Naudí va indicar que aquest aspecte ja s'està tractant en la taula interparroquial, tot i que cal analitzar si els expedients es tradueixen en sancions fermes o no.

Per últim, el Comú també va informar de la sol·licitud de la promotora Casa Projectes SL de la urbanització de la Querola per fer el pagament dels 3.686.000 euros en concepte de drets de construcció en quatre anys, comptant amb l'aval bancari d'una entitat del país, com va exposar Dolsa i va recollir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT