PUBLICITAT

Vinyes mira de reüll la general de l'Espanyol per afrontar Llanes

  • Carchat no correrà demà després dels problemes mecànics en el Prìncep d'Astúries
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes i un integrant de l'esquip Suzuki revisen en l'ordinador el seu cotxe, a principis de la temporada actual. Foto: FOTESPORT

Joan Vinyes té dos objectius i mig de cara a la pròxima cita del Campionat d'Espanya d'asfalt que es disputarà demà a Llanes. Un és el de mantenir-se al capdavant de la classificació general, al qual ara per ara és tercer; el segon és el de la classificació de marques en la qual Suzuki està també en posicions de privilegi i el mig restant és el de continuar puntuant per a la categoria de dues rodes motrius (2RM), en el qual és el líder absolut amb sis victòries de sis possibles.

Llanes és per a ell un dels molts terrenys propicis tot i tenir «terrenys complicats» i una climatologia «que et pot jugar una mala passada». Vinyes, però, va assegurar que l'objectiu en terres asturianes és no baixar la guàrdia: «És important mantenir la regularitat que hem tingut fins ara», va ressaltar. «Cal seguir puntuant per seguir davant en la classificació de marques i assegurar les 2RM. No hi ha dubte que estar al podi final de l'absoluta també seria molt bonic, però això ja no depèn solament del nostre esforç», va argumentar. Perquè Vinyes s'ha colat entre cotxes 2000 que tenen més potència i per tant, totes les de guanyar davant el seu Swift S1600 de l'equip Suzuki Ibèrica Motorsport.

Qui serà baixa a Llanes és Joan Carchat. Ho havia avisat a Astúries, quan va haver d'abandonar per problemes mecànics: «Tinc un pressupost limitat i amb aquest problema no sé si podré córrer la següent cita», va dir llavors. Ara per al pilot de BPA la prioritat és recuperar la millor posada a punt del seu Porsche GT3 per afrontar amb garanties les dues últimes cites de l'any: Sierra Morena i Madrid. Ara hem d'aprofitar per intentar trobar nous ajuts per completar el pressupost. Haver de parar és l'única solució que he trobat, el cotxe no està en les millors condicions per córrer», va reconèixer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT