PUBLICITAT

AD800 dóna suport a la concentració de la Policia per animar la població a fer una futura manifestació general

  • El col·lectiu AD800 ha donat el seu suport públicament a la manifestació convocada per la Policia pel proper dilluns confirmant la seva assistència a través d'un comunicat
27092012_ad800
Foto: AD800
El col·lectiu AD800 ha donat el seu suport públicament a la manifestació convocada per la Policia pel proper dilluns confirmant la seva assistència a través d'un comunicat. A més, des de la plataforma ciutadana fan una crida a tota la població perquè hi acudeixin com a preàmbul d'una futura manifestació general que qualifiquen de 'més que probable'.
AD800 explica en el comunicat que assistiran a la manifestació perquè donen suport a les reivindicacions de la Policia, però també perquè volen denunciar 'una irresponsabilitat política i nefasta gestió del diner públic'. En aquest sentit, assenyalen que ningú els assegura que el que està passant al Cos de Policia no passi a la resta de ciutadans. Per tot plegat, fan una crida a tota la població perquè acudeixi a la manifestació que esperen que sigui de caire 'popular i pacífic'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT