PUBLICITAT

La Plataforma contra el Patapou organitza una reunió pública perquè els grups del Comú de la capital es posicionin

    • Isidre Bartumeu ha explicat que han impulsat noves accions per evitar que el projecte es porti a terme i que fins ara ja disposen de 2.500 signatures en contra
    27092012_isidrebartumeu
    Foto: Arxiu ANA
    La Plataforma No a l'heliport al Patapou ha engegat la segona fase d'accions en contra del projecte, que inclou una reunió pública prevista pel proper 4 d'octubre on s'ha convidat a tots els grups amb representació al Comú d'Andorra la Vella per tal que exposin quina és la posició en relació a la construcció d'un heliport al Roc del Patapou.
    El portaveu de la Plataforma No a l'heliport al Patapou, Isidre Bartumeu, ha explicat aquest dijous que han impulsat noves accions per evitar que el projecte es porti a terme, i que fins ara ja disposen de 2.500 signatures en contra. En aquest sentit, s'han editat 20.000 díptics per tal que la població conegui el sobrevol que preveu el projecte, passant per sobre d'escoles com el Sant Ermengol o el Col·legi Jané. 

    La Plataforma també ha organitzat una reunió pública a la Sala d'actes de la Llacuna dijous vinent, convidant els tres grups amb representació al Comú de la capital, per tal que es posicionin sobre el projecte. Bartumeu ha afegit que si algun grup no hi assisteix, 'quedarà la seva cadira buida amb el rètol posat'. Finalment, el portaveu de la Plataforma ha explicat que el Comú està preparant una carta signada per molts dels excònsols que es dirigirà al Govern per demanar que recapaciti.

    Comenta aquest article

    PUBLICITAT
    PUBLICITAT