PUBLICITAT

El cens d'Escaldes té 614 persones sense localitzar

  • El Comú les donarà de baixa si no acrediten la seva residència a la parròquia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Comú d'Escaldes-Engordany va publicar ahir al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), un llistat de 614 persones empadronades a la parròquia i que ha estat impossible de localitzar. Segons es va fer constar, si en un mes no demostren la seva residència, seran eliminades del cadastre, d'acord amb l'establert a l'article 9 de la Llei del cens.

El llistat de persones correspon a 614 censats a la parròquia que no s'han pogut localitzar, i se'ls comunica aquesta situació atorgant-los un termini d'un mes perquè presentin les al·legacions que considerin pertinents. Perquè no se'ls elimini del cens hauran d'adreçar-se a les oficines del Comú per regularitzar la seva situació.

El Comú pot ordenar d'ofici la baixa al seu cens parroquial quan, per les dades que li són comunicades oficialment o per informació de que disposa, comprova que la persona empadronada ha deixat la seva residència a la parròquia.

Depuració del cens / Aquesta publicació del BOPA està relacionada amb al treball que estan fent els comuns per depurar els cens i donar una xifra real dels habitants del país. Fins ara aquesta xifra estava sobredimensionada.

De fet, entre l'any 2010 i l'any passat la població ja es va aconseguir reduir en vora 7.000 persones, arribant als 78.100. Per aquest any s'espera una nova davallada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT