PUBLICITAT

Revers per a Arantxa en les causes que té a Andorra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Arantxa, durant una roda de premsa Foto: FERRAN NADEU

L' extenista Arantxa Sánchez Vicario ha vist recentment com la Batlle arxivava la causa que tenia a Andorra contra l'advocat i també el seu assessor, Buenaventura Castellanos, per apropiació indeguda i administració deslleial. Però no seria aquest l'únic revers que patiria la tenista catalana al Principat, ja que es dóna pràcticament per fet que la jutgessa seguirà la mateixa via pel que fa a la demanda contra el seu pare, que pateix un càncer i també ha estat diagnosticat amb alzheimer.

Així ho assegura el mitjà de comunicació espanyol Economia Digital, el qual afegeix que Arantxa Sánchez Vicario ha fet marxa enrere en l'intent de fer fora els seus pares de l'habitatge on resideixen, a l'avinguda Diagonal de Barcelona, i que és propietat de l'extenista. Sáncehz Vicario va demanar la suspensió del judici, previst per avui. A més, ha sol·licitat als seus pares l'obertura d'una negociació extrajudicial.

Tornant a la causa andorrana, la demanda judicial es remunta al període en què l'extenista tenia fixada la seva residència fiscal a Andorra, a principi dels 90. La tennista anava dipositant als bancs del país els diners que ingressava. Els diners els gestionaven el seu pare i el seu assessor. Sánchez Vicario assegura que es van acumular fins a 14 milions d'euros, gran part dels quals no ha vist pogut recuperar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT