PUBLICITAT

Ferit un camioner mentre treballava a les obres de la N-145

  • S'inicien les obres del punt rodó a la sortida de la frontera
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
La zona de l'accident Foto: ANA

Una persona va resultar ferida aparentment de poca consideració mentre treballava a les obres de la N-145, al desviament d'Anserall. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'home conduïa un camió d'una empresa de conglomerats que transportava pedra a la gravera, quan va bolcar i va patir ferides lleus.

El ferit va sortir del vehicle pel seu propi peu, segons van informar els Bombers de la Seu d'Urgell, i es troba conscient i en bon estat de salut. El SEM, els bombers i els mossos van desplaçar-se fins al lloc dels fets en rebre l'avís pocs minuts després de les 12.30 hores per atendre el treballador, segons va informar l'ANA.

D'altra banda, segons l'Agència de Mobilitat, l'accident no va provocar massa afectació a la circulació de la via que uneix Andorra i la Seu d'Urgell.

Rotonda a la sortida de la frontera / D'altra banda, ja s'han iniciat els treballs per habilitar un punt rodó a l'entrada sud de la frontera per evitar que els vehicles hagin de creuar tota la duana per fer un canvi de sentit, i que doni accés a una nova zona d'aparcament, fet que aquests dies està causant retencions, juntament amb els passos alternatius a diversos punts de la via.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT