PUBLICITAT

Èxit de participació en les pedalades en burricleta

  • Uns 55 urgellencs han participat en les cinc sortides que s'han organitzat
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Els participants en una de les sortides en burricleta Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU D?URGELL

La Seu d'Urgell ha commemorat la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que té lloc del 22 al 29 de setembre, a través de diverses pedalades en bicicleta rural elèctrica (burricleta) per la plana de l'Urgellet amb força èxit de participació.

Un total de 55 persones de totes les edats, a través de cinc sortides diferents, han provat durant la jornada de dissabte aquest nou mitjà de transport més sostenible com és la «burricleta». Els participants han gaudit d'aquestes passejades de prop d'una hora, dirigides per un monitor del Centre Burricleta Alt Urgell-Cerdanya de la Seu.

L'organització d'aquestes sortides en «burricleta» han anat a càrrec de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració del Centre Burricleta Alt Urgell-Cerdanya. L'activitat, gratuïta i dirigida a totes les franges d'edat, ha volgut recollir l'esperit de la campanya que enguany té com a lema Mou-te en la direcció correcta, que proposa a la ciutadania en general cercar noves formes de mobilitat per tal d'allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular i anar cap un transport més sostenible.

En aquest sentit, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell aposta per fomentar l'ús de la bicicleta com a mitjà habitual de transport per moure's per la ciutat, tal i com s'ha fet palès en les diverses actuacions recollides en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible aprovat el passat mes de juny.

Des de l'Ajuntament urgellenc es vol subratllar la importància de portar a terme accions que conscienciïn a la població sobre un canvi d'hàbits pel que fa als desplaçaments, fent servir un transport més sostenible com és la bicicleta. Amb aquest objectiu la Seu d'Urgell s'ha adherit a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT