PUBLICITAT

Mario Molias, nou president de la FAT

  • Aquesta setmana ha pres possessió del càrrec com a única candidatura per rellevar Garcia
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Mario Molias és des d'aquesta setmana el nou president de la Federació Andorrana de Tennis (FAT) després de que fa quinze dies presentés l'única candidatura per rellevar François Garcia al capdavant d'una de les entitats amb més problemes de l'esport andorrà.

Molias ha aparescut amb una directiva totalment nova, sense cap membre que hagués format part de l'antiga. Carles Cervós és la seva mà dreta com a vicepresident, Gerard Blasi el tresorer, Salus Chato el secretari general i com a vocals hi són Pere Pastor, l'expresident Toni Ricart –va estar 14 anys al càrrec, abans de Garcia–, Anna Katy Palazon i Pilar Fargues.

El nou president va explicar ahir que el seu equip està ara «revisant comptes per veure com està la Federació de salut, de cara a poder prendre decisions de cara a la pròxima campanya». Les xifres, segons ha vist fins ara, «pinten peludes» però amb mentalitat positiva va autoreplicar: «Tenim moltes coses a fer i les farem, la FAT necessita ressorgir».

Una de les primeres coses que farà serà proposar Jordi Vila continuar a bord del vaixell: «Hem de parlar-ne seriosament. Jo compto amb ell però canviarem la manera de treballar i s'haurà d'adaptar», va dir.

La nova junta té molt a fer, principalment lluitar perquè Andorra tingui més pistes de tennis. Aquest ha estat un dels principals motius que han dut a Garcia a plegar després de vuit anys. El ja expresident va dir: «Feia falta un canvi. És molt trist veure que no tenim on entrenar i jugar. No culpo a ningú però s'ha de resoldre aquest problema».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT