PUBLICITAT

Yann Fernández guanya la Copa d’Europa de Biketrial 2012

  • El jove pilot andorrà ha arribat aquest diumenge de la República Txeca on ha disputat l’última fase de la prova europea i s’ha imposat amb autoritat als seus rivals
  • Fernández es prepara de cara la temporada que ve per aconseguir el podi al Mundial 2013 i a la Copa d’Europa en categoria sènior
26092012_foto2
El pilot de biketrial, Yann Fernández, ha ofert una petita exhibició aquest dimecres a la tarda a l'hotel Arthotel d'Andorra la Vella després d'oferir una roda de premsa on ha parlar del seu últim triomf, esdevenir campió de la Copa d'Europa de Biketrial 2012. Foto: ANA / M.S.
El pilot de biketrial, Yann Fernández s’ha proclamat campió de la Copa d’Europa de Biketrial 2012. El jove pilot andorrà ha arribat aquest diumenge de la República Txeca on ha disputat l’última fase de la prova europea i s’ha imposat amb autoritat als seus rivals. Les dues primeres fases d’aquesta competició es van celebrar a Espanya, on va quedar primer i a Dinamarca on va obtenir el segon lloc. Fernández es prepara de cara la temporada que ve per aconseguir el podi al Mundial 2013 i a la Copa d’Europa en categoria sènior.
El pilot de biketrial, Yann Fernández, s'ha mostrat 'molt satisfet' per haver guanyat aquest any la Copa d'Europa de Biketrial 2012. A més, enguany, la jove promesa andorrana també ha quedat 10è a la general del Mundial de Biketrial 2012. Abans, el 2011, va ser campió de la Copa Espanya 2011 en la categoria sènior i va quedar 5è a la general del Mundial de Biketrial 2011 en la mateixa categoria. Frnández ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa celebrada a l'Art Hotel d'Andorra la Vella i on ha parlat dels seus nous reptes.

Fernández ha destacat qye tots els guardons que el pilot andorrà de biketrial ha aconseguit fins ara 'm’han donat motivació per continuar endavant' i ha afegit que 'aconseguir les marques que he fet aquest any era un objectiu que m’havia marcat i l’he assolit'.

De cara l’any vinent, Yann Fernández es proposa aconseguir el podi pel Mundial de Biketrial en la categoria sènior. 'Aquest any no ho ha pogut ser possible', ha lamentat, ja que 'he fet errors que no havia de fer i encara em falta una mica de nivell'. Malgrat tot, s'ha mostrat convençut que 'em prepararé molt bé aquest any i ho penso aconseguir'. 

D'altra banda, també s'ha marcat l'objectiu de cara al futur guanyar la Copa d’Europa amb elit. En aquest cas, ha reconegut que serà 'difícil' el triomf perquè és la màxima categoria en la que es pot competir. Però, ha explicat que 'potser em farà falta un any sencer de preparació per poder ser al podi', de manera que creu que serà el 2014 quan pugui classificar-se. 
En el cas, de competir per la Copa d’Europa amb elit Fernández ha explicat que necessitarà buscar qui l'esponsoritzi, ja que fins ara les despeses han anat al seu càrrec. 'Espero donar-me a conèixer al màxim per aconseguir espònsors i que m'ajudin econòmicament perquè pugui fer tots els viatges que em tocarà fer', ha afirmat.

Ara per ara, Fernández ha acabat totes les competicions que hi havia per aquest 2012 i de cara al novembre tornarà a entrenar per preparar les proves del 2013.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT