PUBLICITAT

Premi de civisme per als participants al projecte d'horts socials d'Ordino

  • L'activitat d'una alumna del Lycée Comte de Foix també és guardonada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marsal, Kedadouche i Garcia, presenten el premi, ahir. Foto: ANA / M. C.

L'Associació dels condecorats de la Legió i d'Honor i de l'Ordre Nacional del Mèrit Francès (ACLHMF) va anunciar ahir el nom dels joves que rebran el primer Premi de civisme, que reconeix la tasca d'alumnes de segona ensenyança dels tres sistemes educatius basada en valors com la generositat o la solidaritat envers els altres. Els premiats d'aquesta primera edició són l'estudiant del Lycée Comte de Foix, Lisa Cruz Lackner, per la seva participació en l'associació del centre La casa dels estudiants, i els 14 alumnes que prenen part al projecte dels horts socials de l'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Ordino. Els guardons es lliuraran demà a les 19 hores a la sala d'actes del Comú d'Escaldes- Engordany.

El president de l'ACLHMF, Josep Marsal, va ser l'encarregat de fer públics els noms dels guardonats amb el Premi de civisme per a la joventut, un reconeixement creat per l'associació com a «gra d'arena que aportem al desenvolupament harmoniós de la societat», va recollir l'ANA.

L'alumna del Lycée Comte de Foix, Lisa Cruz Lackner, rebrà el premi individual dotat amb 600 euros, un diploma i una placa. El mèrit que li reconeix el jurat és la seva activitat dins l'associació del centre La casa dels estudiants, «promovent accions socials, col·lectives i la comunicació dins del centre escolar; fent proves de qualitats de generositat i solidaritat envers els altres», va assenyalar Marsal.

El guardó col·lectiu recau en 14 estudiants de l'aula de diversificació curricular de l'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Ordino, pel seu projecte sobre l'hort. «Prova de qualitats humanes de solidaritat i generositat amb les persones de la tercera edat a l'exterior de l'escola», va apuntat el responsable de l'associació. En aquest cas, els alumnes rebran una entrada per a Caldea cadascun, així com el diploma i la placa de reconeixement.

Els guardonats surten de les propostes fetes pels directors dels centres a la junta de l'ACLHMF i han estat seleccionats per un jurat format per quatre membres de l'associació, la ministra d'Educació i Joventut, Roser Suñé; i els responsables dels tres sistemes educatius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT