PUBLICITAT

La 4a Setmana de la diversitat debatrà sobre el racisme

  • Hi haurà cinema, documentals, música i gastronomia
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Responsables d'Africand i la consellera Foto: ANA / M. T.

La quarta edició de la Setmana de la diversitat organitzada per l'associació Africand se celebrarà a Sant Julià de Lòria entre el 29 de setembre i el 7 d'octubre. A banda de mantenir les activitats habituals relacionades amb el cinema, la música i la gastronomia, aquest any la majoria de projeccions seran reportatges i documentals, i a més a més es durà a terme un debat sobre el racisme.

Concretament, el dia 2 d'octubre es podrà veure un reportatge produït per TV3 anomenat Viatge a la terra d'‘El Negro', La lluita interminable, sobre un projecte de la Unesco. L'endemà serà el torn del documental sobre racisme titulat El partit de Sud-àfrica, que mostra la realitat sud-africana entre blancs i negres. Aquest anirà seguit d'un debat sobre el racisme i l'Apartheid que estarà conduit pel mossèn Pepe Chisbert.

El dijous 4 d'octubre es projectarà l'única pel·lícula de la setmana: Hotel Rwanda. Finalment, el divendres 5 d'octubre tindrà lloc al Centre Cultural i de Congressos Lauredià el sopar solidari amb productes típicament africans, i seguidament hi haurà un concert a càrrec de Samssussoh Kora.

El president i vicepresident d'Africand, Omer Conrad i Ibrahima Niang, han explicat que l'objectiu de la Setmana de la diversitat és potenciar el diàleg entre cultures, i que tots els actes, igual que l'associació, estan oberts a tota la població en general, va recollir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT