PUBLICITAT

El forfet de temporada de residents costarà 190 € a Vallnord

  • Aquest any el domini incrementa el preu un 15% de mitjana respecte a la passada temporada
25092012_vallnord
 Foto: TONY LARA
Vallnord posarà a la venda, a partir de l'1 d'octubre, els forfets de temporada per als residents a Andorra, a l'Alt Urgell i a la Cerdanya amb un 10% de descompte, tot i haver-ne incrementat el preu un 15% de mitjana respecte a la passada temporada. Així, el forfet de temporada d'adult té un cost de 160 euros per als residents a les Valls del Nord, de 175 euros per als esquiadors de la resta d'Andorra i de 316 euros per als clients de l'Alt Urgell i la Cerdanya. Els passis es poden obtenir a les oficines de Turisme d'Ordino i la Massana, així com també a l'estand de Vallnord a Pyrénées i a la Fira d’Andorra la  Vella, els propers dies 26, 27 i 28 d’octubre. Conscient de l'increment de preus, Vallnord ha decidit allargar el període de tarifes promocionals fins al 30 de novembre, just un dia abans de l'inici de la temporada.
Vallnord ha informat que la temporada d’hivern, si les condicions de neu ho permeten, s’iniciarà el proper 1 de desembre. Fins aleshores, els forfets per als residents a Andorra, a l’Alt Urgell i a la Cerdanya tindran un preu especial que suposa un 10% d’estalvi respecte de la tarifa oficial prevista per a aquest hivern 2012-2013. Per acollir-se a aquesta promoció, és indispensable presentar el certificat de residència del comú corresponent o bé el certificat d’empadronament dels ajuntaments de l'Alt Urgell o de la Cerdanya. 

El preu dels forfets per a residents, amb el descompte aplicat per Vallnord fins al 30 de novembre, suposa un increment del 15% de mitjana respecte al mateix període de l'any passat. En aquest sentit, l'augment pels residents a les Valls del Nord és del 19,4%, pels de la resta d'Andorra un 17,4%, i pels que viuen a l'Alt Urgell i la Cerdanya, un 7%. De tota manera, des de Vallnord han explicat que, conscients de l'increment, s'ha dut a terme aquesta promoció del 10% de descompte durant dos mesos, quan en temporades passades només era vigent durant la Fira d'Andorra la Vella.

El preu dels forfets per a residents fins al 30 de novembre és de 160 euros pels adults de les Valls del Nord, 175 euros pels de la resta d'Andorra i 316 pels de l'Alt Urgell i la Cerdanya. A partir de l'1 de desembre, el forfet pels adults de les Valls del Nord tindrà un preu de 175 euros, pels de la resta d'Andorra serà de 190 euros, i pels de l'Alt Urgell i la Cerdanya, tindrà un cost de 351 euros.

D'altra banda, cal destacar que els forfets per a joves i per a infants, que costen 133 i 81,5 euros respectivament en el cas dels usuaris d'Andorra, mantenen la tarifa especial un cop oberta l'estació per tal de facilitar que aquest públic concret accedeixi a l'esquí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT