PUBLICITAT

L'UdA informa sobre el curs d'accés per a majors de 25 anys

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Alumnes a les instal·lacions de la Universitat d'Andorra Foto: TONY LARA

La Universitat d'Andorra (UdA) ha organitzat una sessió informativa sobre el curs d'accés a la Universitat d'Andorra per a més grans de 25 anys, el proper dijous a les 19 hores a la sala d'actes (sisena planta) de la Universitat d'Andorra.

L'acte és d'accés lliure. Fins al curs 2011-2012, la Universitat ha fet possible que un total de 161 persones hagin obtingut l'accés a l'ensenyament superior.

La propera edició del Curs d'accés a la Universitat d'Andorra per a persones més grans de 25 anys, d'un any acadèmic de durada, començarà la segona quinzena d'octubre. Aquest any compta, de moment, amb 35 estudiants preinscrits tot i que el període de preinscripció restarà obert fins al 7 d'octubre.

Aquest curs prepara als estudiants sense batxillerat per superar amb èxit la prova d'accés a la universitat pública andorrana per a persones més grans de 25 anys. Dins del pla d'estudis hi ha tres assignatures comunes i unes altres específiques, segons l'opció triada en funció dels estudis que es desitgin cursar més endavant.

Aquest programa segueix una metodologia semipresencial, que combina les classes presencials de resolució de dubtes, que es realitzen els dimarts i els dijous de les 19 a les 22 hores. Hi ha una sessió presencial al mes per a cada assignatura. El seguiment personalitzat de l'assoliment dels objectius del programa per part dels estudiants es realitza a través del campus virtual de la Universitat d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT