PUBLICITAT

50 participants a les jornades de senderisme

  • Cada comú va proposar una ruta per difondre la riquesa natural del Principat
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Professionals de la gestió de camins han participat en les jornades organitzades pel Comú de la Massana i IDAPA (Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran).

Es van inscriure a les sessions tècniques 25 persones, tot i que a les sortides de camp que s'han fet durant el cap de setmana s'ha arribat a la cinquantena de participants. Cada comú va proposar una ruta i d'aquesta manera s'ha pogut donar a conèixer la riquesa natural del Principat. S'han fet excursions al Parc Natural del Comapedrosa, al camí interparroquial del Tomb de les Neres, a la Ruta del Ferro o a la ruta ecoturística El camí del Mestre d'Obres, a Sant Julià, entre altres.

«Que un organisme com l'IDAPA reconegui la tasca que es fa al Principat en matèria de gestió de camins és molt significatiu», va assegurar ahir en un comunicat la consellera massanenca de Cultura, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibiitat, Jael Pozo, que afegeix que «aquestes jornades han servit per aprofundir a nivell tècnic però també per estrènyer lligams i encetar una nova via de cooperació constant».

Ponents / Les jornades tècniques vam comptar amb una quinzena de ponents, «els principals gestors de tota la regió pirinenca», com va remarcar el director d'IDAPA, Pere Porta.

L'activitat d'IDAPA continua el 18 i 19 d'octubre a la Seu d'Urgell, amb unes jornades que pretenen ser la continuació de les que han tingut lloc a la Massana i que es titulen Experiències en gestió de camins, mobilitat i turisme a l'Alt Urgell. Els tècnics del país també poden participar en aquestes sessions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT