PUBLICITAT

Cabinho: «Continuaré baixant-la i repartint també en futbol gran»

  • L'ex jugador de l'Andorra de futbol sala, ara a l'Encamp, ha fitxat pel Pidasa
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cabinho disputa una pilota amb un jugador de l'Iner, diumenge. Foto: SILVIA CASALS / FAF

Cabinho no va arribar a una entesa per renovar l'estiu passat amb el FC Andorra de futbol sala i va decidir fitxar per l'Encamp, campió de la Lliga Nacional, el Canut i la Supercopa. Però per a sorpresa de tothom ara també compaginarà el seu esport amb el futbol com a jugador del Pidasa Santa Coloma. De fet diumenge va debutar, en sortir al camp d'Aixovall a vint minuts per al final, i va actuar com a davanter centre.

«Jo de petit vaig jugar a futbol gran fins els 19 anys, no és res nou per a mi. Feia anys que no ho feia més que en alguna patxanga d'estiu però com tinc molts contactes m'he mogut, han aparescut diversos clubs interessats en mi, va sortir la opció del Pidasa, vaig anar a entrenar amb ells i hem arribat a una entesa», va explicar sobre el seu fitxatge pel campió de la Copa de futbol.

Tot i ser esports ben diferents Cabinho assegura que no canviarà res del seu estil de joc. Diumenge contra l'Inter d'Escaldes va jugar de nou tirant de les seves habilitats: «A partir d'ara continuaré jugant d'esquenes, baixant les pilotes i repartint a les bandes, però en un camp de més dimensions», va dir rient. Perquè Cabinho ha estat durant moltes temporades fent el mateix a l'Andorra de futbol sala, com a pivot. Baixar-la i obrir a les bandes. El més semblant a Beto, la referència del Pidasa fins que es va retirar al juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT